bursa,mudanya,nilüfer,kestel,gürsu,osmangazi,yıldırım,firma,temizlikçi,detay,en ucuz,cami,dini yer

Cami temizliği, ev iş yeri gibi daha az insan gelen alanlardan çok daha önemli olmakla birlikte bakımına kat be kat önem gösterilmesi gereken alanlardır. Bu yüzden ibadethanelerin temizlik ve mikroplara karşı korunmasında alışılagelmiş önlemlerin dışına çıkılmalı ve kalıcı uzun süreli hijyenik bir atmosfer oluşturulmalıdır.

Yaşadığımız ortamları ve evlerimizi baştan sağma ve yüzeysel bir temizlik yapmak yerine, düzenli olarak sık sık temizlediğimiz gibi,cami temizliği ibadet ettiğimiz alanların temizliklerini de düzenli olarak yapmalıyız. Alnımızı secdeye koyduğumuzda cami halılarının temizliği de sadece yüzeysel olarak süpürme yöntemiyle temizlemek yeterli değildir. Çünkü halının yüzünü değil, özünü temizlememiz gerekir. Halıları kokutmadan, küflendirmeden, çürütmeden ve altındaki ısıtma sistemine zarar vermeden detaylı temizlik ile yıkamak gerekir.

Müminler fiziksel olarak tertemiz insanlardır. Bedenleri, yedikleri yiyecekler, giydikleri giysiler, yaşadıkları ortamlar her zaman temizliği ve düzeniyle göze çarpar. Kur’ân-ı Kerim’in birçok âyetinde, Hz. Peygamberin’in hadislerinde ve örnek hayatında temizliğin önemi ve gerekliliği üzerinde ısrarla durulmuş, genel anlamda temizlik ve ibadet amaçlı temizlikle ilgili birtakım ilke ve ölçüler getirilmiş ve temizlik bazı ibadetler için ön şart sayılmıştır. (Temizlik imanın yarısıdır.) [Müslim] (Namazın anahtarı temizliktir.) [Tirmizi] (Mümin pis olmaz.) [Buhari]