Halı Yıkatma Nasıl Yapılmalı?

Evin çeşitli mekânlarını süsleyen ev dekorasyonu ürünleri arasında yer alan yer halıları, kilim, paspas ve yollukların yıkatma işlemleri nasıl yapılmalıdır? Bilindiği üzere birçok aile günün şartları ile baş edebilmek için canla başla çalışmaktadırlar.

Her yıl veya belirli aralıklar ile yıkatılması gereken yer ürünleri ile ilgili olarak herhangi bir işlem yapamamaktadırlar. Çalışmayıp halıları yıkamak için fırsat bulan ailelerde ideal bir şekilde halı yıkama işlemini gerçekleştirememektedirler. Bununda başlıca sebebi, halının yıkanması sırasında dikkat edilmesi gerekenlerin neler olduğu bilmedikleri ve gerekli ekipmana sahip olmamalıdır.

Halı yıkama işlemi şakaya gelecek bir konu olmadığı için bu vesile ile halıların düzenli bir şeklide yıkanabilmesi ve sizin halı yıkamaya vaktiniz olmadığı durumlarda halı yıkama firmalarına teslim ederek halılarınızı yıkatabilirsiniz.

Halı yıkama işlemi profesyonel bir çalışma gerektirdiği için bilmeniz gereken en önemli şeyin oto yıkama veya merdiven altı halı yıkama yapan firmalara kesinlikle ürünlerinizi vermemenizdir. Bugün Bursa ve çevresinde birçok halı yıkama firması türemiş ve bunların birçoğu işin hakkını vererek yıkama işlemi yapmamaktadır.A’dan Z’ye Halı Yıkama firması olarak bizler uzun bu işin ustasıyız.

Bursa merkez olmak üzere diğer ilçelerde bulunan birçok vatandaşımızın halılarını en iyi koşullarda yıkayarak teslim etmekteyiz. Ayrıca halılarının değerli olduğunu bilen ve halılarını sorunsuz bir şekilde yıkatmak isteyen kişiler için firmamız sizin belirlediğiniz yere yıkama makinelerini getirerek dilediğiniz halı vb. ürünlerinizi bulunduğu yerde yıkama hizmeti de vermektedir.

Halılarınızı A’dan Z’ye Halı Yıkama Ayrıcalığı İle Gerçekleştirelim!

A’dan Z’ye Temizlik ve Halı Yıkama firması olarak bizler Bursa ve çevresinde bulunan tüm vatandaşlarımızın halılarını kapıdan alıyor, Yapılan yıkama işleminden sonra özenle poşetleyip güler yüzlü personelimizle kapınıza teslim ediyoruz.

Özellikle sizin kendinizin satın alırken özen gösterdiğiniz bu değerli ürünlerinizin yıkanması sırasında solmasının, renk atmasının veya motiflerinin bozulmasının önüne geçmek için firma olarak bizler tümü halı çeşitlerinizi halı yıkama makinelerinde el değemeden yıkamaktayız. Böylece halının içerisinde var olan mikrop, bakteri, hastalık yapıcı toz ve kirlerden daha iyi bir şekilde arınmasını sağlamaktayız. En önemlisi de halılarınızın zarar görmeden, desenlerinin, motiflerinin ve renklerinin bozulmadan yıkanmasını sağlamaktayız.

A’dan Z’ye Halı Yıkama firmamız sizin değer verdiğiniz halıları güzel bir şeklide yıkadıktan sonra yeniden eskisi gibi görünmesi noktasında en önemli işlemlerden biri olan kurutma işlemi içinde farklı bir metot uygulamaktadır. Firmamız halı yıkama işleminden sonra birçok firmanın yaptığı gibi ürünlerin kuruması için açık alan yerine özel halı kurutma makinelerini kullanarak sizlerin yeniden daha temiz bir halıya sahip olmasını sağlamaktadır.

Halı Yıkama Fiyatları

Halı yıkama firması olarak A’dan Z’ ye Temizlik  Halı Yıkama fiyat politikamızı halının cinsine göre bir fiyat listesi belirlemekteyiz. El dokuması halılar, oyma halılar ve standart üretim halılarda fiyat farkı bulunurken, yolluk ve paspaslarda aynı fiyat uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca halı yıkama ücretini halının çeşidi kadar metre kare hesabına göre de yapmaktayız.

A’dan Z’ye Halı Yıkama olarak bizler zaman zaman birçok kampanya ve indirim fırsatından da müşterilerimizi faydalandırmaktayız. Sizler internet sitemiz üzerinden bizleri takip ettiğiniz ölçüde bu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Bursa’nın en gözde halı yıkama firmalarından biri olarak bizler sizin olduğu kadar kendi halımız gibi ürünlerinize değer vermekteyiz. Halıyı sadece yıkama işlemi olarak görmekten ziyade halının yıkama sırasında zarar görmemesinin ve eski güzelliğini korumasına gayret etmekteyiz. Ayrıca tüm halılarınızı kapınızdan alıyor ve yıkama işleminde sonra yine kapınıza teslim ediyoruz.

  • Bursa gürsu halı yıkama
  • bursa nilüfer halı yıkama
  • bursa osmangazi halı yıkama
  • bursa yıldırım halı yıkama
  • bursa mudanya halı yıkama
  • bursa kestel halı yıkama